2019. 12. 16., hétfő
Menü:
Rólunk
Szolgáltatásaink
:::Gazdasági tanácsadás
:::Csapatépítés
:::Turizmus
Kapcsolat
Linkek:


magyar | srpski

RólunkA Pro Regio Kft.

Pro RegioA Pro Regio Kft. két fő tevékenysége a gazdasági-üzletviteli tanácsadás és a turizmus. Mindkét üzletággal már hosszabb ideje foglalkozunk, így széles körű tapasztalatokra tettünk szert, mind külföldön mind Szerbiában.

A cég keretében működik a stratégiai projektmenedzsment üzletág, melynek feladata különböző projektek, stratégiák menedzselése a megszülető ötlettől egészen a megvalósítás utolsó lépéséig. Állunk mindazok rendelkezésére, akik pályázni szeretnének, vagy van egy vállalkozási ötletük, és ahhoz szükségük van tőkére vagy az ötlet megvalósításához szükséges bármilyen erőforrásra.

A csapatépítés üzletág célja, hogy egy olyan új vállalati kultúrát honosítson meg Szerbiában, amire még jelen pillanatban igen kevés példa akad, de ami nélkül a nyugat-európai vállalatirányítási rendszerek egyike sem működik megfelelően.

A turizmus üzletág keretein belül Szerbia legszebb üdülőhelyén, Palicson működtetünk egy 4 szobás vendégházat, mely az év minden szakában várja a hozzánk látogató vendégeket, valamint Palicstól 5 kilométerre, Ludason tartunk fenn egy lovas udvart, ahol a lovas és a falusi turizmus összes kínálatával várjuk vendégeinket, igazi hagyományőrző módon.