16. 12. 2019, ponedeljak
Meni:
O nama
Naše usluge
:::Konsalting
:::Tim bilding
:::Turizam
Kontakt
Linkovi:


magyar | srpski

O nama

Pro RegioGlavna delatnost firme Pro Regio d.o.o. je ekonomsko poslovno savetodavstvo i turizam. Sa obe delatnosti se bavimo već duže vreme, tako da smo stekli široki krug iskustva kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

U okviru firme funkcioniše delatnost projektmenadžmenta čiji zadat jeste da razne projekte menedžuje od rođenja same ideje do poslednjeg koraka ostvarenja. Stojimo na raspolaganju svima koji žele da konkurišu, ili samo imaju ideju za ulaganje pa za to im je potreban kapital ili neki drugi resurs.

Cilj timbilding delatnosti je da u Srbiji ostvari vrstu nove kulture u firmama, za koje zasad ima malo primera ali bez koga ni jedna zapadnoevropska firma nemože funkcionisati.

U okviru turističke delatnosti nam funkcioniše na Paliću, jednom od najlepših odmarališta Srbije, vila sa 4 sobe za izdavanje koja tokom cele godine očekuje naše drage goste, a pored toga na nekih 5 kilometara od Palića, na Ludašu održavamo farmu na kojoj se bavimo konjičkim i seoskim turizmom na pravi tradicionalan način.

U okviru e-marketinga podržavamo dva sajta na kojima predstavljamo turističke dragocenosti Palića i Vojvodine pre svega mađarskim turistima koji u sve većem broju posećuju banju Palić i Vojvođanske gradove.

Osnovna filozofija firme jeste otvorenost prema svim idejama i pitanjima, komentarima, jer kao što je poznato od samo jedne male ideje su se stvorile i ogromne stvari na svetu.