16. 12. 2019, ponedeljak
Meni:
O nama
Naše usluge
:::Konsalting
:::Tim bilding
:::Turizam
Kontakt
Linkovi:


magyar | srpski

Tim bilding

Team buildingIz dana u dan osećamo, da nam je posao izbezumljena trka. Primećujemo, da su znanje,informacije lako dostupne, da ponovo čovek postaje najbitniji proizvodni činitelj i to sa svojom radnom sposobnošću. U interesu ove činjenice stvara se potreba za stalnu obuku, otkrivanje i razvijanje sposobnosti saradnika.

Naši kvalitetni, u praksi korisni i novčano dostupni treninzi daju mogućnost za sve ovo. Klijenti, koji se koriste našim uslugama, mogu pooljšatiobavljanje rada i time oni sami postaju uspešniji, a firma profitabilnija.

Treninzi

 1. Komunikacioni trening
 2. Trening rešavanja konflikta
 3. Team-building trening
 4. Trening samospoznaje
 5. Trening rešavanja stresnih situacija
 6. Trening asertivnosti
 7. Trening za vodeće položalje
 8. Post prateći rad

Naši metodi

Team buildingPutem interaktivnih vežbi koje potpomažu spontanu igru i svesno spoznanje, pruža lični i društveni doživljaj, čime ekipa postaje uspešnija u ostvarivanju svojih ciljeva. Svaki pojedini zadatak ima dvostruki cilj: psihološki i poslovni, koji sastavljamo za odgovaraljući pojedinačni poslovni zahtev. Trening, kroz jednostavne zadatke sprovodi ekipu do dubljeg samospoznanja pojedinaca, međusobnog upoznavanja i prihvatanja, terazvoja komunikacije i saradnje.

Vremensko trajanje

Vremensko trajanje treninga je od 1 do 3 dana. Postoji mogućnost za organizaciju "više navratne" tematski dogradive treninge, na osnovu prohteva poslovne delatnosti.

Mesto treninga

U mogućnosti smo za održavanje treninga na lokacijama koje mi sami obezbeđujemo,ali naši saradnici mogu raditi i na lokaciji koju Vi budete predložili.

Cene

  Broj učesnika (osoba)  
5-10 11-15 16-20
1 dnevni trening 45 35 25 EUR/osoba
3 dnevni trening 165 140 110 EUR/osoba

U cenu je uračunat u slučaju jednodnevnog treninga ručak i večera i indoor program iznenađenja, a kod trodnevnog smeštalj i pun pansion i takođe indoor program iznenađenja. Cene su bez PDV-a.

Na vrh strane

Opis treninga

 1. Komunikacioni trening

Cilj: Osnova svake zajednice je komunikacija. Osoba koja zna da razvija tu sviju sposobnost, postaće uspešnija na svim područljima života. KOmunikacione tehnike imaju veliku moć i u privatnom životu. Putem treninga učesnici imaju mogućnost da spoznaju sopstvenu komunikacionu tehniku, njene eventualne nedostatke, i da ih razviju. Na obuci se detaljno bavimo sa:

 1. Trening rešavanja konflikta

Cilj: Konflikte doživljavamo pretežno u situacijama kada se naše namere i ciljevi razlikuju od namera, zamisli i želja drugih. To se na različite načine ispoljava: možemo osećati neprijatnu napetosat, bes, ljutnju, bespomoćnost, tugu, neuspešnost, itd. Svako drugačije pokušava ove negativne utiske ukinuti, ublažiti i samu situaciju, sam kinflikt rešiti. Trening rešavanja konflikta pruža pomoć u savladavanju sledećih tehnika:

 1. Team- building trening

Team buildingCilj: Da se od radnog kolektiva iskuje prava ekipa. Kako je poznato timski rad u mnogome doprinosi uspehu poslovne delatnosti. Tokom obuke detaljno se bavimo:

 1. Trening samospoznaje

Uspeh svakog posla se krije u tome da ga obavlja odgovarajuća osoba. Pošto se razni osobni tipovi, ponašaju raznoliko u istovetnim situacijama, neophodno je spoznanje koje radnomesto najviše odgovara našoj ličnosti. Trening pruža izvanrednu priliku da istražimo kako se razne ličnosti mogu motivisati, kako one reaguju u datim situacijama, kako se najlakše moguubediti, kako mogu međusobno stvoriti dobru poslovnu saradnju, i kakve reakcije možemo od njih očekivati.

 1. Trening rešavanja stresnih situacija

Cilj: Kod pretežne većine radnih mesta su saradnici izloženi značajnoj meri stresa nezavisno od toga da li je osoba na vodećem ili srednjem položaju ili je izvršitelj zadataka. Način kako neko uspeva rešavati stresne situacije koje itekeko utiču na ljudski organizam je od veoma bitnog značaja za sopstveno zdravlje. Posledica nepodobnog odnosno apsolutno neprimenjivanja rešavanja stresnih situacija je da se organizam bombarduje gomilom negativnih uticaja. Dolazi do stvaranja hroničnog stresa koji indirektno utiče na pojavu i razvoj mnogih bolesti. Tokom obuke učesnici će naučiti kako da raspoznaju stresore, iskusiti bitnost i delotvornost oslobađanja od stresa i savladati tehnike rešavanja stresnih situacija. Na treninzima stečeno znanje pruža pomoć u stvaranju opuštene radne atmosfere i poslovne običaje.

 1. Trening asertivnosti

Team buildingNije dovoljno izmisliti nešto dobro, nego je bitno da znamo to i ostvariti. Uspemo li doseći do odgovarajućih pozicija dobijamo mogućnost za ostvarenje daljih ciljeva. Trud pojedinca ka samodokazivanju u pozitivnom smislu služi interese cele firme. Nakon temeljne samoanalize učesnici iste situacije analiziraju iz raznih vidokruga. Nakon upoznavanja raznih modela podobnosti ispituju uzore vladanja. Stiču iskustvo u tome da raspoznaju kako u raznim uslovima i okolnostima koja metoda asertivnisti dovodi uspešno do cija.

 1. Trening za vodeće položalje

Ova vrsta treninga se preporučuje za visoke i srednjevisoke poližalje. Tokom obuke učesnici će savladati odnosno utemeljiti elemente uspešnog primenjivanja delotvorne vodeće metode. Obučavaće neminovne sastavne delove organizacije rada i upravljanja i biti bogatiji takvim iskustvom koje prevazilazi teoretsko gradivo, pružajući praktična rešenja u nadzoru svakodnevnog poslovanja, u njihovom izvršenju i koordiniranju.

 1. Post prateći rad

To je dopuna svakog gore navedenog treninga. Radi stalnog napretka predlaže se na svaka 2- 3 meseca.

Treninzi su tako izgrađeni da i kasnije stvaraju mogućnost kontakta i nadogradnje sa učesnicima. Tada se analizira i razgovara o iskustvima stečenim u svakodnevnom životu nakon treninga. Ciljano orijentisanim osvežavanjem stečenog gradiva, rukovanje rešavanjem problema će postati rutinsko.

Na vrh strane